ZAPOJ SE DO #OLAFLEX CHALLENGE NA TIK-TOKU!
September 06, 2022

ZAPOJ SE DO #OLAFLEX CHALLENGE NA TIK-TOKU!

Pomáhat lidem dosáhnout krásných a zdravých vlasů je náročný úkol, zvláště když se to týká milionů lidí po celém světě! OLAPLEX pomohl mnoha lidem dosáhnout jejich vlasových cílů za posledních 8 let a výsledky se neustále zlepšují. Zveme vás na oslavu vaší cesty ke zdravým a krásným vlasům – od malých změn až po úplné rozzáření! OLAPLEX je první a jediný produkt pro obnovu poškozených vlasů s originální, patentovanou, ověřenou a účinnou molekulární technologií, která opravuje a posiluje vlasy. Ukažte nám svou proměnu tím, že se zapojíte do #OLAFLEX Challenge na Tik-Toku!

Jak se zapojit? Pochlubte se svými vlasy předtím, pak přejděte na to, jak vypadají nyní po použití produktů OLAPLEX! Stále hledáme způsoby, jak se navzájem podporovat, a co by nás mohlo inspirovat lépe než vaše vlastní vychytávky s produkty OLAPLEX?

Některé z nejúžasnějších cest ke krásným vlasům se uskutečňují doma dodržováním pečlivé rutiny OLAPLEX, která vrátí vašim vlasům život. Ať už chcete proměnit své chemicky ošetřené a poškozené vlasy, nebo procházíte divokou barevnou korekcí, OLAPLEX je vaším společníkem na vaší cestě.

Výsledky OLAPLEXu jsou okamžitě viditelné. Ukažte nám své úžasné fotky před a po. Potřebujete další inspiraci? Navštivte stránku @olaplexczsk na TiK-Toku pro #OLAFLEX videa před a po, abyste získali inspiraci pro svou vlastní výzvu!

Podmínky účasti:

Připojte se k naší #OlaFlex Challenge a pochlubte se svou proměnou vlasů na TikToku. Odměňujeme 3 proměny balíčky produktů domácí péče OLAPLEX (N°3, N°4, N°4C, N°5, N°6, N°7, N°8, N° 9) v hodnotě 6392 Kč.

Jak se zapojit do soutěže:

1 Natoč tik-tok vlasové proměny s produkty Olaplex

2 Použij hashtagy #olaplexczsk #olaplex #olaflex​

3 Sleduj profily @Olaplex a @Olaplexczsk na Tik-Toku

4 Otagguj @Olaplex a @Olaplexczsk 

Soutěž končí 30.9.2022!

Cenu předáváme třem výhercům. Soutěž končí ve 23:59 30.09.2022 SELČ. Výherce bude o ceně informován přímou zprávou z @olaplexczsk na TikToku a požádán o zaslání kontaktních údajů a adresy. NEMÁME druhý účet, který používáme k psaní výhercům. Pokud vám byla zaslána zpráva z jiného účtu, jedná se o podvod! O výběru výherců budeme informovat až po skončení oficiálního soutěžního období! SOUTĚŽ NENÍ PODMÍNĚNA NÁKUPEM PRODUKTŮ! Soutěž není žádným způsobem sponzorována, spravována ani spojena se společností Instagram, Inc. nebo TikTok. Účastí účastníci potvrzují, že je jim alespoň 18 let, zbavují Instagram a TikTok odpovědnosti a souhlasí s podmínkami soutěže.

Další příběhy