Tip na zimu: Hydratační a regenerační maska N°8
January 24, 2022

Tip na zimu: Hydratační a regenerační maska N°8

Zimní měsíce jsou nejsušším obdobím v roce, vlasy jsou suché, křehké a náchylnější k poškození. V zimě je proto potřeba vlasům dopřát extra hydrataci.

Když vlasy postrádají hydrataci, stávají se náchylnějšími k poškození a lámání. To je důvod, proč je používání OLAPLEX N°.8 Bond Intense Moisture Mask důležité pro udržení zdravých a hydratovaných vlasů. OLAPLEX N°8 obsahuje patentovanou technologii OLAPLEX Bond Building. Je to vysoce koncentrovaná reparační maska, která dodává lesk, hladkost a zároveň poskytuje intenzivní hydrataci poškozeným vlasům.

Na základě klinických výsledků poskytuje N°.8 2x více lesku, 4x více hydratace a 6x hladší vlasy. Na rozdíl od jiných hydratačních masek, které zatěžují vlasy, je OLAPLEX N°8 Bond Intense Moisture Mask vhodné používat podle potřeby. Používejte dle následujících instrukcí:

Naneste na čisté, vlhké vlasy a vpracujte prsty nebo hřebenem, abyste zajistili rovnoměrnou saturaci. Počkejte deset minut, poté opláchněte a upravte vlasy jako obvykle. Po použití masky již není nutné použít kondicionér, maska má stejnou hodnotu pH. Maska je určena pro intenzivnější ošetření a kondicionér pro denní použití.

Důsledná hydratační rutina je důležitá, aby vaše vlasy zůstaly zdravé, hebké a lesklé během zimních měsíců. Zvažte použití masky alespoň jednou týdně. Konečným výsledkem budou hedvábně jemné, zdravé a hydratované vlasy.

Další příběhy