Jak předejít poškození vlasů v létě
June 08, 2022

Jak předejít poškození vlasů v létě

Sluncem políbené vlasy a plážové vlny jsou znakem léta. Slunce v tomto ročním období pálí žhavěji a drsněji, a to natolik, že vlasy zesvětluje, zatímco mořská sůl a chlór vytvářejí texturu. Stává se, že nejpříjemnější aktivity roku jsou také v období, které vaše vlasy nejvíce poškozuje, což znamená, že zesvětlené vlasy budou brzy vypadat spáleně a jejich struktura bude vypadat poškozená. Naštěstí jedno ošetření produkty Olaplex obnoví tolik poškozených disulfidových vazeb, kolik je jen možné, takže vaše vlasy budou při každém ošetření silnější a zdravější. Pokud však dodržujete konzistentní vlasovou rutinu, předcházíte zbytečnému sezónnímu poškození. Ošetřujte, udržujte a chraňte vlasy po celý rok.

Pokud si dokážete udělat čas 2x denně na vaši pleť, péče o vlasy pro vás bude hračkou. Vyzkoušejte tuto týdenní rutinu, která denně zabere minimum času, a připravte svoje vlasy na léto!

Intenzivní ošetření

Začněte s aplikací OLAPLEX Nº.0 na vlhké vlasy.

Naneste a pročešte, dokud nebudou vlasy rovnoměrně nasycené.

Nechte ošetření 10 minut působit.

Naneste OLAPLEX Nº.3 Hair Perfector přímo na vlasy ošetřené OLAPLEX Nº.0 Intensive Bond Building Hair Treatment, aby se rovnoměrně nasytily, poté počkejte dalších 10 minut nebo déle.

Umyjte šamponem OLAPLEX Nº.4 Bond Maintenance.

Hydratační maska

Po umytí šamponem OLAPLEX Nº.4 vlasy jemně vysušte ručníkem.

Naneste OLAPLEX Nº.8 Bond Intense Moisture Mask na celé vlasy a pročešte. Všechny prameny musí být nasycené produktem.

Počkejte 10 minut a poté opláchněte.

Údržba stylingu

Osušte vlasy ručníkem a poté aplikujte Nº.9 Bond Protector – výživné vlasové sérum pro ochranu před znečištěním.

Poté, jako poslední krok vaší stylingové rutiny, naneste mix produktů OLAPLEX Nº.6 Bond Smoother a OLAPLEX Nº. 7 Bonding Oil pro dodatečnou hydrataci, snadný styling, tepelnou ochranu až do 230 °C, lesk a kontrolu krepatění po dobu až 72 hodin!

Další příběhy