Význam pravidelné vlasové péče
October 01, 2021

Význam pravidelné vlasové péče

Zanedbaná pravidelná vlasová péče přispívá k poškození vlasů. Ať už si vlasy barvíte pravidelně, nebo máte poškozené vlasy, které potřebují opravu, doporučujeme vám zařadit do vlasové rutiny produkty OLAPLEX. Představte si, že půjdete na kosmetické ošetření, ale do doby dalšího ošetření o svůj obličej nebudete pečovat. Byli byste v neustálém stavu opravy, protože jste se denně nestarali o svou kůži. To samé platí pro vlasy!

Naše vlasy jsou neustále vystavovány prvkům, které je poškozují – slunce, teplo, chemikálie a také tkaniny, na kterých spíme. Pokud své vlasy pravidelně ošetřujete produkty OLAPLEX, jsme na vás hrdí! Pravidelná vlasová péče je totiž chrání před poškozením, které denně zažívají. Pokud však zanedbáte pravidelnou péči, budete neustále řešit pouze opravu zbytečného poškození, co vám může zpomalit vaši cestu ke krásným a zdravým vlasům.

Nejsnadnějším krokem je použití šamponu a kondicionéru OLAPLEX, N°4 a N°5 Bond Maintenance Shampoo and Conditioner pro udržení zdravých vlasů. Maximalizujte svůj zážitek z vlasové péče!

Díky technologii OLAPLEX Bond Maintenance Systém, obsažené ve všech produktech OLAPLEX včetně šamponu a kondicionéru, obnovujete poškozené vlasové vazby již během mytí vlasů. Kromě obnovy poškození dodávají tyto produkty vlasům lesk a hebkost.

I když tyto produkty fungují skvěle i samostatně, nenahrazují týdenní ošetření regenerační kúrou OLAPLEX. I když používáte vhodnou péči, nezapomínejte na pravidelné doplňující ošetření produktem OLAPLEX N°3 Hair Perfector.

OLAPLEX N°4 a N°5 jsou bezpečné pro barvené vlasy, a navíc pomáhají prodloužit životnost vašich barev! OLAPLEX obnovením vazeb ve vlasech snižuje pórovitost, což znamená, že barva lépe přilne k vlasovému vláknu. Zdravější vlasy a delší trvanlivost barvy – o to se postará pravidelné používání šamponu a kondicionéru OLAPLEX N°4 a N°5!

OLAPLEX je ideální pro všechny typy vlasů, bez ohledu na vaši texturu, typ vlasů nebo rutinu! Díky pravidelné péči budou zdravé a krásné všechny typy vlasů.

Další příběhy