Tepelná ochrana a redukce krepatění s produkty No.6 a No.7
November 05, 2021

Tepelná ochrana a redukce krepatění s produkty No.6 a No.7

Ochrana vlasů je stejně důležitá, jako ochrana pokožky: tepelná ochrana a redukce krepatění s produkty No.6 a No.7

Ochrana v péči o vlasy je často opomíjená. Proč tomu tak je? Pokožku chráníme ochranným faktorem, na kole nosíme helmu. To, že naše vlasy působí jako něco navíc, může vyvolat iluzi, že potřebují méně péče než například pokožka na našem obličeji. Ochrana je zásadní pro to, aby se vlasy co nejvíce vyhnuly poškození. Ačkoli všechny produkty řady OLAPLEX opravují poškozené vlasy, dva z nich můžete zařadit do své stylingové rutiny, abyste vlasy denně obnovovali a chránili.

Styling vlasů pomocí přípravků OLAPLEX Nº.6 a OLAPLEX Nº.7 zajišťuje, že se vlasy obnovují a dostávají potřebnou hydrataci, aby zůstaly poddajné. Nº.6 je bezoplachová stylingová péče s patentovaným složením OLAPLEX, které obnovuje narušené vazby ve vlasech. Současně také zvyšuje ovladatelnost vlasů tím, že redukuje poletování a krepatění vlasů po dobu až 72 hodin a hydratuje je. Tyto výhody jsou patrné, jakmile na vlasy nanesete bezoplachový přípravek.

Nº.7 Bonding Oil je ochranný olej, který dodává intenzivní lesk, obnovuje vazby ve vlasech, chrání před teplem až do 230ºC a chrání před UV zářením. Všechny tyto výhody zvyšují ovladatelnost vlasů a zároveň je opravují. Chcete-li maximalizovat jejich účinek, smíchejte OLAPLEX Nº.6 a OLAPLEX Nº.7.

 

Musím si vlasy upravit, abych mohl/a použít OLAPLEX Nº.6 a OLAPLEX Nº.7?

Ne, OLAPLEX Nº.6 a Nº.7 se zcela přizpůsobí vašemu životnímu stylu!

 

Pro jaký typ vlasů jsou vhodné přípravky Nº.6 a Nº.7?

OLAPLEX je all-inclusive řada, což znamená, že je může používat úplně každý bez ohledu na typ vlasů.

 

V závislosti na typu nebo struktuře vašich vlasů začněte s množstvím přípravku Nº.6 o velikosti deseticentu a podle potřeby jej zvyšujte. Stačí velmi málo! Tento účinný bezoplachový přípravek obnovuje vazby ve vlasech a zároveň je vyživuje, takže je dokonalým zakončením této reparační a hydratační péče. Naneste potřebné množství přípravku do dlaně a poté jej rozetřete, abyste jím nasytili své ruce. Vmasírujte do vlasů. Upravte vlasy jako obvykle.

Přimícháním několika kapek Nº.7 do regeneračního krému Nº.6 získáte extra péči, která okamžitě rozzáří a zkrotí nepoddajné vlasy.

 

Další příběhy