Nová maska OLAPLEX Nº.8 Bond Intense Moisture Mask
June 21, 2021

Nová maska OLAPLEX Nº.8 Bond Intense Moisture Mask

Pokud jste to ještě neslyšeli, Nº.8 je nejnovějším členem rodiny OLAPLEX. Bond Intense Moisture Mask je koncentrované ošetření, které zvlhčuje, vyhlazuje, dodává objem a lesk. Nº.8 se plně vstřebává do vlasů a ošetřuje poškození, aniž by vlasy zatěžoval.

N°.8 je nyní k dispozici pro nákup na OLAPLEX.cz, nebo si ho od 6. dubna můžete vyzvednout také u svého stylisty. Víme, že si tuto průkopnickou úpravu vlhkosti vytvářející vazby zamilujete - v našich rutinách je již základem.

Zůstaňte nablízku a získejte více informací o své nové oblíbené léčbě, plus tipy a triky pro použití na blogu OLAPLEX. Prozatím zodpovídáme ty nejčastěji pokládané otázky o N°.8:

Už používám N°.3 jako týdenní léčbu. Jaký je v tom rozdíl?

N ° 3 Hair Perfector není maska ani kondicionér, funguje uvnitř struktury vlasů, aby znovu spojil poškozené vazby. Nº.8 Bond Intense Moisture Mask je hloubkově kondicionující maska, která vlasy opravuje a hydratuje. K posílení a opravě vlasů ji můžete použít každý týden.

Jaký je rozdíl mezi Nº.5 and Nº.8?

N° 5 je váš denní kondicionér. Poskytuje vlasům klíčové složky kondicionéru a regeneraci z aktivní složky. N°.8 jde o krok dále, poskytuje vlasům extra vlhkost, přičemž jsou lehké a zanechává je zdravé, plné těla a plnosti, včetně opravy vlasů účinné látky.

Jak často mohu použít Nº.8? 

Použijte N°8 tak často, jak je potřeba, k vyrovnání vlhkosti vlasů. Nadměrným užíváním OLAPLEX Nº.8 nemůžete nic zkazit , mnoho lidí ho používá při každém mytí vlasů.

Jaký je rozdíl mezi N°.8 a jinými maskami na trhu? 

OLAPLEX Nº.8 jde o krok dále díky použití vysoce kvalitních surovin poháněných technologií OLAPLEX. Beztížná struktura se plně vstřebává do vlasů a poskytuje zbytkové výhody, které vydrží několik šamponování. Funguje nejekonomičtěji a nejúčinněji pomocí bezvzduchové pumpy, která reguluje správnou dávku pro váš typ a texturu vlasů.

Rozdíl ucítíte hned. Po jeho aplikaci budou vlasy hladké a úhledné. Pokud pokryjete vlasy příliš velkým množstvím přípravku, přebytek spadne do odtoku a vlasy zatíží. Méně je více. N°.8 se ponoří do vlasů a opraví je zevnitř. Tak můžete získat plnost, lesk, hladkost a intenzivně hydratované vlasy. 

Můžete ho nechat déle než 10 minut? 

Ano, Nº.8 můžete nechat déle, než je doporučený čas. Nº.8 nelze nadužívat.

Mohu ho nechat méně než doporučených 10 minut? 

Při snížení doby působení vlasy nebudou těžit z plného potenciálu léčby a není zaručena jeho 100% funkčnost.

Další příběhy