olaplex sada pro domácí použití - olaplex kúra pro poškozené vlasy - jak mít krásné vlasy každý den
April 02, 2021

Jak na perfektní vlasy každý den?

Jak na perfektní vlasy každý den?

Znáte ten pocit, když se probudíte a máte dokonalé vlasy? Někdy ráno vstaneme a víme, že naše vlasy budou prostě perfektní. Někdy naopak víme hned od prvního otevření očí, že to není to pravé. Co byste řekla tomu, kdyby bylo možné se s krásnými vlasy probouzet každý den? Mít perfektní vlasy každý den nemusí znamenat nekonečné úsilí a námahu. Začněte se zdravými, silnými a šťastnými vlasy – s takovými, jaké vám vykouzlí Olaplex!

Nejprve si řekneme, co takové „dokonalé vlasy“ vlastně jsou. Když se řekne perfektní vlasy, tak si představíme zdravé, lesklé a silné vlasy, které se nekrepatí, nelámou a mají krásný jednolitý odstín. A jak se cítíte, když se probudíte a máte perfektní vlasy? Vyzařuje z vás pohoda, jste sebevědomá, plná energie, cítíte se skvěle. Věřte tomu nebo ne, ale nezáleží jen na každodenní vlasové péči – v první řadě je potřeba dbát o zdraví vlasů a také zvážit to, čeho se vyvarovat. Nechceme vám doporučovat samá pro, máme pro vás i pár proti. S našimi tipy zjistíte, že probouzet se každý den s dokonalými vlasy vlastně není zase až tak těžké!

Zdravé vlasy jsou krásné vlasy: Vlasová rutina s produkty OLAPLEX

Posilování struktury vlasového vlákna je prvním krokem k perfektním vlasům. Možná si říkáte, že zkratkou ke krásným vlasům je kulma nebo fén na vlasy. Ale není tomu tak. Okouzlující účes vám za chvíli zplihne a zbydou jen polámané vlasy a vybledlá barva. Cesta ke krásným vlasům vždy začíná u jejich zdraví.

Následující kroky jsou osvědčenou metodou k perfektním vlasům – a cesta vede přes OLAPLEX.

Vlasová rutina:

Nejintenzivnější ošetření, které můžete svým vlasům dopřát z pohodlí vašeho domova začíná přípravou vlasového vlákna s pomocí produktů OLAPLEX No.0 a OLAPLEX No.3. OLAPLEX No.0 vlasy připraví na další ošetření. Aplikujte ho na vlasy a nechte působit 10 minut. Poté na něj na dalších 10 minut navrstvěte OLAPLEX No.3. Ten vlasové vazby obnoví a posílí. Ošetření nechte na vlasech působit minimálně 20 minut (pro ještě viditelnější výsledky doporučujeme déle), a poté umyjte šamponem a kondicionérem. Doporučujeme použít šampon OLAPLEX No.4 a kondicionér No.5. Tak dosáhnete nejlepších možných výsledků s ošetřením OLAPLEX. Šampon a kondicionér OLAPLEX nejen vlasům navrací hydrataci, ale také posiluje vazby vlasového vlákna. Po ošetření použijte OLAPLEX No.6 Bond Smoother a OLAPLEX No.7 Bonding Oil pro neskutečně lesklé vlasy s termoochranným faktorem a bez krepatění.

OLAPLEX No.6 je bezoplachový stylingový krém, který obnovuje vlasové vlákno, dodává mu hydrataci a eliminuje krepatění až na 72 hodin. Vzpomínáte si, že jsme uvedli vlasy, které se nekrepatí, jako jednu z vlastností dokonalých vlasů? Svůj slib jsme tedy dodrželi! Zakončete celou rutinu produktem OLAPLEX No.7. Ten dodá vlasům neuvěřitelný lesk, opraví vlasové vazby, vlasy vyživí a ochrání je před teplotou až 230 stupňů Celsia.

Pro normální zdravé vlasy doporučujeme používat ošetření produktem OLAPLEX No.0 v kombinaci s No.3 jednou týdně. Pokud se vaše vlasy lámou, jsou poškozené nebo zkrátka jen potřebují trochu více lásky a péče, můžete ošetření zopakovat kolikrát budete potřebovat. OLAPLEX se přizpůsobí vašemu životnímu stylu, ale klidně si ho můžete užívat do hojnosti. OLAPLEX No.5, No.5, No.6, a No.7 vám usnadní použití OLAPLEX technologie i během týdne. No.7 je v praktickém balení, které si můžete vzít s sebou na cesty, vaše vlasy ošetří a dodá jim hydrataci po celý den. Budete se fotit? Kapička produktu OLAPLEX No.7, který vaše vlasy posílí, ale dodá jim i neskutečný lesk.

Co pro vás znamenají perfektní vlasy? Které produkty OLAPLEX používáte pro lesk vlasů? Použijte hashtag #perfektnivlasykazdyden a ukažte nám, jak nádherné jsou právě vaše vlasy!

Další příběhy